Måndag

 
God förmiddag!
Jag har precis fixat i ordning lite förberedelser inför dagens seminarium som jag har efter lunch samtidigt som jag lyssnar på julmusik. Senare ikväll ska jag och några klasskompisar ha adventsfika i efterskott vilket ska bli jättemysigt med hemgjorda pepparkakor och lussekatter. Ska ta med mina Rudolf-pepparkakor också som har blivit en tradition för mig att göra, tycker dom är så söta. Annars har jag en del plugg på schemat hela veckan, det kommer bli en tuff vecka men på fredag kommer Jessica till mig och det ska bli jättemysigt!! ♥

Första advent

En bild från förra året när jag och Edvin strosade runt på gatorna i Gamla stan på första advent.
 
Är det inte helt sjukt att första advent redan är här? När jag tittar på bilder från förra året så känns det som igår, klyschigt men sant. Idag gick jag ner på stan så fort affärerna öppnade och fick faktiskt hem några julklappar som jag är jättenöjd med. Efter det åt jag lunch hemma och satte igång med en storstädning av hela lägenheten och invigde min mopp som jag fick av mamma och pappa när dom var här, det är något jag har varit för snål för att köpa själv, haha. Nu väntar jag på min tvättid kl. 16 och när jag slängt in kläderna i alla maskiner så tänkte jag gå till ica och köpa mig lite glögg att mysa med ikväll, dagen till ära. Hoppas ni har haft en bra helg!
 
 
 

Mer än nöjd

 
Jag är så nöjd med min lilla matplats här i lägenheten så måste visa upp en bild på den från min plats i soffan. Det kommer bli så bra med ett par svarta dynor på stolarna som kommer väga upp och jämna ut konstrasten mellan den mörka hyllan och det ljusa bordet och sedan eventuellt en griffeltavla på kortväggen till vänster om min hylla. Det är så snyggt att blanda gammalt med nytt, inte sant?
 

RSS 2.0