Veckans matsedel

Måndag
Biff i kokosmjölk med minimajs 
 
Tisdag
Laxfilé i ugn med phiadelphiatäcke

Onsdag
Broccolisoppa med rostade kikärtor

Torsdag
Köttfärssås med morotspasta

Fredag
Fylld paprika med kyckling
 
 

Fem saker som alltid finns i mitt kylskåp

Det är tyvärr sällan mitt kylskåp är välfyllt med massa godsaker även fast jag gärna alltid skulle ha det så. Men när det inte är det så kan jag vara säker på att alltid hitta dessa fem saker:
 
En flaska med kallt vatten
Det finns inget godare än ett glas riktigt kallt vatten att dricka till måltiden, den flaskan ser jag alltid till att fylla!
 
Phiadelphiaost
Jag har aldrig haft en hel ost, ett kalkonpaket eller något annat pålägg som inte hunnit bli dåligt. Om jag någon gång äter smörgås så behöver jag inget annat pålägg så länge jag har phiadelphia på. Brukar även använda det flitigt i matlagning, det blir så krämigt och gott, rekommenderar!
 
Oatlys havregrädde
Det är jättebra hållbarhet och även denna använder jag i matlagning i stället för matlagningsgrädde. 
 
Paprika
Är det en grönsak jag alltid har hemma är det paprika, oftast röd!
 
Heinz ketchup 
Bästa ketchupen som aldrig tar slut
 

Sjukstuga

Usch vilken jobbig förmiddag jag har haft hörni! Det började bra med att jag vaknade kl. 8 av mig själv, jag gick då upp och kokade kaffe och tittade på nyhetsmorgon. Samtidigt som frukosten slank ner skrev jag mig en handlingslista eftersom att jag ville komma iväg till affären så tidigt som möjligt i och med att många får pengar idag och förmodligen behöver fylla upp sina kylskåp och skafferier precis som jag. Fick ihop en lång och bra lista med många maträtter och gick sedan iväg. På vägen började jag känna av min oroliga mage och började må lite illa men försökte sluta tänka på det. Väl i affären gick det till en början bra men sedan började jag kallsvettas och må ännu mer illa så jag fick bara med mig ungefär hälften av det som stod på listan och jag skyndade mig för att betala och gick hem så fort jag kunde. Jag hann knappt slänga kassarna innanför dörren innan jag var tvungen att sätta mig framför toaletten och hulka. USCH! Jag förstår inte vad det är för fel på mig, har mått dåligt i flera dagar nu med magknip och illamående. Det känns inte roligt och jag känner mig mer ensam än någonsin! BLÄ

RSS 2.0