Ett nyttigare alternativ

 
4 Glasspinnar
2 Bananer
100g mörk choklad (jag hade 70%)
En näve hackade cashewnötter
 
 
1. Smält chokladen och hacka nötterna
2. Häll upp chokladen i en smalare och högre skål så det blir lättare att doppa bananen sedan. 
3. Skär bananerna till två delar och tryck in glasspinnarna
4. Doppa bananen i chokladen och strö över nötterna
5. Lägg på en tallrik och ställ in i frysen i ett par timmar, ät sedan och njut!
 
Passar perfekt som pluggsnacks eller varför inte som något gott framför tvn på vardagar!
 
 

Jessica

Ser ut som nånting helt annat haha... Puss!

Svar: Haha, beror nog på hur snuskig fantasi man har ;)
hemmahosfelicia.blogg.se

2015-09-30 @ 17:46:04



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0