Sagt & Gjort

 
 

Hej fredag!

Skolvecka nr 2 på universitet är precis avklarad. Jag riktigt njuter av att komma hem till en tom lägenhet för att bara lägga mig i sängen och göra ingenting i några timmar - det har inte hänt många timmar dessa två veckor kan jag lova. Innan det är dags för lite roligheter ikväll ska jag försöka hinna ta tag i diskberget som ligger och väntar på mig, fota lite och boka tid till tvättstugan på söndag då mamma och pappa kommer och kan hjälpa mig (haha). Jag har en hög papper som mamma ska få äran att titta igenom när dom kommer på besök också. Det här med att flytta hemifrån och lära sig att ta hand om allting tar sin lilla tid. 
 
För er som är intresserade (mamma) och vill veta lite mer om vad jag gör i skolan då...
Än så länge har vi inte haft så jättemycket inlämningar osv. men det vi har gjort har varit väldigt roligt även fast det är lite klurigt när man inte är van vid programmen. Hittills har vi fått testa att jobba med Adobe Photoshop och Adobe Illustrator. Vi har mest fått lära oss grundläggande saker så som att ändra kontrast på bilder, lite om olika färgsystem osv. I llustrator skulle vi från grunden göra en karta i färg som föreställer Campus Norrköping. Jag gillar att få en uppgift och lösa den på egen hand. Det måste vara en utmaning för att det ska vara kul! Utöver uppgifterna så har vi mest haft föreläsningar om hur man skriver på rätt sätt, hur man refererar i sina texter och andra introduktionsföreläsningar till kommande kurser.

Det var det jag hade att säga för nu, förhoppningsvis lägger jag ut lite fler inlägg och lite oftare från och med på måndag! Trevlig helg på er!

H&M Home

 
 
Idag fick jag sms från H&M där jag fick 20% på hela köpet om jag köper minst tre varor vilket passar perfekt för mig som precis flyttat och är i behov av nya saker hela tiden. Som student måste man ta vara på varje liten rabattkupong man kommer över!
Jag trodde att jag hade flyttat ifrån alla bra affärer, men här finns det faktiskt ett H&M Home som jag blev överlycklig över och det finns massor av fint i  butik just nu.
 
Plockade ihop ett litet collage med saker jag kan tänka mig i mitt lilla hem. Jag ska själv köpa en liknande korg på bilden för att ha mina toalettrullar i eftersom jag inte har något underskåp till mitt handfat! Ett hett tips till er också, snyggt och praktiskt. 

RSS 2.0