Ett nyttigare alternativ

 
4 Glasspinnar
2 Bananer
100g mörk choklad (jag hade 70%)
En näve hackade cashewnötter
 
 
1. Smält chokladen och hacka nötterna
2. Häll upp chokladen i en smalare och högre skål så det blir lättare att doppa bananen sedan. 
3. Skär bananerna till två delar och tryck in glasspinnarna
4. Doppa bananen i chokladen och strö över nötterna
5. Lägg på en tallrik och ställ in i frysen i ett par timmar, ät sedan och njut!
 
Passar perfekt som pluggsnacks eller varför inte som något gott framför tvn på vardagar!
 
 

#Matplats

 
I söndags kom mamma och pappa hem till mig och levererade mina pinnstolar, jag kan inte bli mer nöjd. Har letat efter dessa stolar så länge och äntligen är dom mina, de är ett par äkta fanett pinnstolar från Edsbyverken. Så med dom vill jag också visa er min lilla matplats, den är ganska tom än så länge, men jag kunde inte vänta med att visa bilder på stolarna. Igår strosade jag runt på stan och köpte en bukett till min nya vas och en ny ljusstake som ni ser på bilden. 
Annars tänker jag mig en stringhylla eller någon slags hylla ovanför matbordet och eventuellt ett par fårskinn till stolarna. Det är roligt med gamla loppisfynd blandat med nytt!
 
 

Lång vecka


Godmorgon!
Anledningen till att det har stått tomt här i flera dagar, nästan en vecka är för att jag har haft mycket att göra och varit så stressad över det. Ingen kan nog ana vilken lättnad jag kände i torsdags eftermiddag när veckans sista redovisning var avklarad. Jag vill inte säga att jag har haft ångest över redovisningarna den här veckan, för ångest är och betyder något helt annat än att man har mycket i skolan för mig, men jag har varit väldigt stressad. Men som sagt hade jag bestämt mig för att få äta sushi igår och det gjorde jag och det var så. himla. gott. Hoppas jag har mer tid för bloggen den kommande veckan!
På söndag kommer mamma och pappa till mig och levererar lite möbler som jag har köpt på blocket, jag längtar både efter möblerna, men mest efter mina älskade föräldrar ❤️


RSS 2.0