Hej fredag!

Skolvecka nr 2 på universitet är precis avklarad. Jag riktigt njuter av att komma hem till en tom lägenhet för att bara lägga mig i sängen och göra ingenting i några timmar - det har inte hänt många timmar dessa två veckor kan jag lova. Innan det är dags för lite roligheter ikväll ska jag försöka hinna ta tag i diskberget som ligger och väntar på mig, fota lite och boka tid till tvättstugan på söndag då mamma och pappa kommer och kan hjälpa mig (haha). Jag har en hög papper som mamma ska få äran att titta igenom när dom kommer på besök också. Det här med att flytta hemifrån och lära sig att ta hand om allting tar sin lilla tid. 
 
För er som är intresserade (mamma) och vill veta lite mer om vad jag gör i skolan då...
Än så länge har vi inte haft så jättemycket inlämningar osv. men det vi har gjort har varit väldigt roligt även fast det är lite klurigt när man inte är van vid programmen. Hittills har vi fått testa att jobba med Adobe Photoshop och Adobe Illustrator. Vi har mest fått lära oss grundläggande saker så som att ändra kontrast på bilder, lite om olika färgsystem osv. I llustrator skulle vi från grunden göra en karta i färg som föreställer Campus Norrköping. Jag gillar att få en uppgift och lösa den på egen hand. Det måste vara en utmaning för att det ska vara kul! Utöver uppgifterna så har vi mest haft föreläsningar om hur man skriver på rätt sätt, hur man refererar i sina texter och andra introduktionsföreläsningar till kommande kurser.

Det var det jag hade att säga för nu, förhoppningsvis lägger jag ut lite fler inlägg och lite oftare från och med på måndag! Trevlig helg på er!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0